ازکیا، مصطفی و علی ایمانی (1387). توسعه پایدار روستایی. تهران: اطلاعات.
ایزدی جیران، اصغر (1392). چشیدن مناسک: مردمنگاری حسی غذای نذری در تهران. مجلة پژوهشهای انسانشناسی ایران؛ شمارة 2: صفحات 25 تا 45.
بریمانی، فرامرز (1383). تحلیل هرمنوتیکی از فراز و فرود سیستان بزرگ. مجلة جغرافیا و توسعه؛ شمارة 4: صفحات 81 تا 100.
بوردیو، پیر (1390). تمایز؛ نقد اجتماعی قضاوتهای ذوقی. ترجمة حسن چاوشیان. تهران: ثالث.
بیتس، دانیل و فرد پلاگ (1390). انسانشناسی فرهنگی. ترجمة محسن ثلاثی. تهران: علمی.
دوگارین، ایگور (1366). غذا از دیدگاه مردمشناسی: غذا، فرهنگ و جامعه. مجلة پیام یونسکو؛ شمارة 204: صفحات 4 تا 7.
روستاخیز، بهروز (1394). فرهنگ و مسکن؛ با تأکید بر مناسبات تحولی مسکن و سبک زندگی در جامعة روستایی سیستان. پایاننامة مقطع کارشناسی ارشد رشتة مردمشناسی دانشگاه تهران.
رئیس الذاکرین، غلامعلی (1370). کندو: فرهنگ مردم سیستان. مشهد: سعید.
سجودی، فرزان (1387). درآمدی بر نشانهشناسی خوراک. در مجموعه مقالات خوراک و فرهنگ؛ به اهتمام علیرضا حسن زاده. تهران: مهرنامگ.
قاضی طباطبایی، محمود، ودادهیر، ابوعلی و علیرضا محسنی تبریزی (1386). پزشکی شدن به مثابه بازی: تحلیلی بر برساخت اجتماعی مسائل انسانی. مجلة پژوهشنامه علوم انسانی؛ شمارة 53: صفحات 289 تا 324.
قاضی طباطبایی، محمود و ابوعلی ودادهیر (1387). رحم جایگزین: تأملی ساختگرایانه بر پزشکی شدن مادری. مجلة باروری و ناباروری (دورة نهم)؛ شمارة 2: صفحات 144 تا 164.
گروت، لیندا و دیوید وانگ (1391). روشهای تحقیق در معماری. ترجمۀ علیرضا عینیفر. تهران: دانشگاه تهران.
گیدنز، آنتونی (1386). جامعهشناسی. ترجمة منوچهر صبوری. تهران: نی.
مرکز آمار ایران (1375). سالنامة آماری استان سیستان و بلوچستان. تهران: مرکز آمار ایران.
مرکز آمار ایران (1385). سالنامة آماری استان سیستان و بلوچستان. تهران: مرکز آمار ایران.
مرکز آمار ایران (1390). سالنامة آماری استان سیستان و بلوچستان. تهران: مرکز آمار ایران.
مرکز آمار ایران (1395). درگاه اینترنتـی اطلاعات آمـاری مربوط به استان سیستـان و بلوچستـان. تاریخ دسترسـی: 01/ 07/ 1395.
نرسیسیانس، امیلیا (1387). خوراک، تابو و مرزهای هویتی. در مجموعه مقالات خوراک و فرهنگ؛ به اهتمام علیرضا حسن زاده. تهران: مهرنامگ.
ودادهیر، ابوعلی، حسیننژاد، فهیمه، هانی ساداتی، سید محمد و سیمین تقوی (1390). فرزندآوری به مثابه یک مسأله اجتماعی- فرهنگی: تأملی برساختگرایانه به عمل سزارین در شهر تبریز، ایران. مجلة پژوهشهای انسانشناسی ایران (دورة سوم)؛ شمارة 2: صفحات 111 تا 135.
ودادهیر، ابوعلی، چقلوند، محمد، رفیعفر، جلالالدین و نسرین امیدوار (1393). نظام غذایی بومی- سنتی: پژوهشی مردمشناختی در میان قوم لک در مناطق روستایی و عشایری استان لرستان. مجلة توسعه روستایی (دورة ششم)؛ شمارة 1: صفحات 71 تا 106.
Braun, V. and V. Clarke (2006). Using thematic analysis in psychology. Qualitative Research in Psychology 3 (2): 77 – 101.
Davudsdottir, R. (2012). Anthropology of Childbirth Cross-cultural approach. Unpublished BA Thesis, University of island.
Foster, G. and B. Anderson (1978). Medical Anthropology. New York: John Wiley & Sons.
Gelis, J. (1991). History of Childbirth: Fertility, Pregnancy and Birth in Early Modern Europe. Boston: Northeastern University Press.
Giddens, A. (1992). The Transformation of Intimacy: Sexuality, Love and Eroticism in Modern Societies. Oxford: Polity Press.
Hammersley, M. and P. Atkinson (2007). Ethnography: Principles in practice. New York: Routledge.
Hannerz, U. (2010). Diversity is Our Business. American Anthropologist, 112 (4): 539 – 551.
Harbottle, L. (2004). Food for health, food for wealth: the performance of ethnic and gender identities in Iranian settlers in Britain .New York: Berghahn Books.
Jankowiak, W. (1995). Romantic Passion: A Universal Experience? New York: Columbia University Press.
Jankowiak, W. (ed.) (2008). Intimacies, Sex, and Love Across Cultures. New York: Columbia University Press.
Kaiser, M. (2011). Food Security: An Ecological–Social Analysis to Promote Social Development. Community Practice, 19: 62 – 79.
Kottak, C. P. (2011). Anthropology: Exploration of Human Diversity. New York: McGraw-Hill.
Kuhnlein, H. V., and O. Receveur (1996). Dietary change and traditional food systems of indigenous peoples. Annual Review of Nutrition 16: 417 – 442.
Kuhnlein, H. V., Erasmus, B., Spigelski, D. and B. Burlingame (2009). Indigenous Peoples food Systems and Well-being Interventions and Policies for Healthy Communities. Montreal: McGill University, CINE.
Larson, N and M. Story (2009). A Review of Environmental Influences on Food Choices. Annals of Behavioral Medicine, 38: 56 – 73.
Mintz, S. and C. M. Du Bois (2002). The Anthropology of Food and Eating. Annual Review of Anthropology, 31: 99 – 119.
Nivhter, M. and M. Nichter (2003). The Ethnophysiology and Folk Dietetics of Pregnancy: A Case Study from South India. In Anthropology and international health: Asian case studies. London: Routledge.
Popkin, B. , Duffey, K. and P. Gordon-Larsen (2005). Environmental influences on food choice, physical activity and energy balance. Physiology and Behavior, 86: 603 – 613.
Sobal, J. , Bisogni, C. and M. Jastran (2014). Food Choice Is Multifaceted, Contextual, Dynamic, Multilevel, Integrated, and Diverse. Mind, Brain, and Education, 8: 6 – 12.
Spradley, J P. (1980). Participant Observation. New York: Holt, Rinehart and Winston.
Van Gennep, A (1960). The Rites of Passage. London: Routledge and Kegan Paul.
Yan, Y. (2003). Private Life under Socialism: Love, intimacy, and family change in a Chinese Village 1949–1999. Stanford: Stanford University Press.