درباره نشریه

دربارۀ نشریه:

نشریه جامعه پژوهی فرهنگی بر این اساس شکل گرفته است که بررسی مسائل اجتماعی، فارغ از زمینه­ های فرهنگی آنها، تلاشی غیرمنطقی، غیرعلمی، و غیر واقع بینانه است؛ زیرا هیچ پدیده یا واقعة اجتماعی را نمی­توان یافت که در بستری فرهنگی پدید نیامده و یا جنبه و صبغة فرهنگی نداشته باشد. از این رو، بررسی روابط دوجانبة امور اجتماعی و امور فرهنگی و توجه وافی به مناسبات تنگاتنگ آنها با یکدیگر، ضرورت و اولویت تام دارد.

این نشریه در تاریخ 24/8/1391 از وزارت علوم اعتبار علمی – پژوهشی دریافت نموده است. لذا از محققان در حوزه مطالعات اجتماعی دعوت به ارسال مقاله می­شود.

***هزینه‌های بررسی، چاپ و انتشار نشریۀ جامعه پژوهی فرهنگی:

براساس آیین‌نامۀ نشریات علمی‌پژوهشی کمیسیون نشریات وزارت علوم و همچنین مصوبۀ هیئت‌رئیسۀ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (تاریخ 1391/06/25، شمارۀ 91/6/54) برای دریافت، بررسی و انتشار مقالات، مبلغی دریافت می‌شود.(تاریخ درج خبر 24/10/92)

ازاین‌رو مقرر شده برای بررسی اولیۀ هر مقالۀ ارسالی مبلغ 100هزار تومان دریافت شود. همچنین در مرحلۀ ویرایش، چاپ و نشر مقاله به ازای هر 6000 کلمه مبلغ 250000هزار تومان دریافت می‌شود. درصورتی‌که تعداد واژگان مقاله از 6000 کلمه بیشتر باشد، علامه بر مبالغ قبلی، به‌ازای هر 300 واژه افزون‌تر، مبلغ 10هزار تومان از طریق سامانۀ نشریه دریافت خواهد شد.